Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΔΒΜ ΙΣΤΙΑΙΑΣ-ΑΙΔΗΨΟΥ

Αγαπητοί φίλοι, 
σας ενημερώνω για τα δωρεάν σεμινάρια του ΚΔΒΜ Ιστιαίας-Αιδηψού τα οποία δέχονται αιτήσεις πλέον για την τρέχουσα χρονιά καθώς και τους κωδικούς των σεμιναρίων που θα πραγματοποιήσουμε φέτος. 
Ενθαρρύνω όσους έχουν παρακολουθήσει ένα τμήμα, να μην δηλώσουν πάλι το ίδιο, αλλά να πραγματοποιήσουμε και άλλες θεματικές ενότητες που θα μας βοηθήσουν να έχουμε σφαιρικότερη γνώση. Επίσης προκειμένου να γίνουν τα τμήματα καλό είναι να ενημερώσετε και τους φίλους σας, σύζυγο, κοινωνικό περίγυρο, πολιτιστικό σύλλογο, έτσι ώστε να κάνουν αίτηση εξαρχής και να γίνει σωστός προγραμματισμός, διότι πέρυσι υπήρχε μεν ενδιαφέρον αλλά επειδή οι αιτήσεις έγιναν μεταγενέστερα δεν μπόρεσαν να υλοποιηθούν τα τμήματα. Να έχετε υπόψη οτι χρειάζονται 18 αιτήσεις για να δημιουργηθεί τμήμα. 
Επίσης να γνωρίζετε οτι υπάρχει αυστηρά σειρά προτεραιότητας στις εγγραφές, οπότε γραφτείτε άμεσα για να εξασφαλίσετε οτι θα συμπεριληφθείτε στο πρώτο τμήμα που θα γίνει...Δικαιούστε να δηλώσετε δύο επιλογές θεματικών πεδίων. 

Κατεβάζετε την αίτηση από το σύνδεσμο 
που θα βρείτε πατώντας ακριβώς εδώ 
τη συμπληρώνετε και την καταθέτετε στο πρωτόκολλο του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού μαζί με φωτοτυπία της αστυνομικής σας ταυτότητας (για τη βεβαίωση που θα πάρετε) ή τα στέλνετε (αίτηση και ταυτότητα) στο mail kdvm908@gmail.com με την ένδειξη αίτηση για τα σεμινάρια 2015. Πληροφορίες περαιτέρω στην κ. Γιούλη Τριάντη στο τηλ. 2226350307 ή 309 ώρες γραφείων 

Φέτος λοιπόν θα κάνουμε

Ασημίνα Ντέλιου (φυσικοθεραπεύτρια)

2.9 Αγωγή Υγείας - Πρώτες Βοήθειες 25Ω
2.8 Πρακτικές Συμβουλές (υγιεινής διατροφής) 25Ω
Tοπικό Πρόγραμμα 10: Υγεία (Θερμαλισμός) και εναλλακτικές θεραπείες 25Ω


Κωνσταντίνα Ντέλιου (ψυχολόγος)

5.1          Διαχείριση εργασιακού άγχους/Εναρμόνιση επαγγελματικής και προσωπικής ζωής 25Ω
5.4          Διαχείριση χρόνου 25Ω
5.5          Διαχείριση διαπροσωπικών σχέσεων 25Ω


Θεοφάνης Ραμιώτης (Χρυσοχόος)

Τοπικό Πρόγραμμα 4: Εργαστήρι δημιουργίας κοσμήματος 50Ω (προκειμένου να γίνει το πρακτικό αυτό σεμινάριο θα πρέπει οι συμμετέχοντες να είναι διατεθειμένοι να αγοράσουν εργαλεία και υλικά κόστους περίπου 50 ευρω, οπότε αν δεν είστε διατεθειμένοι να επενδύσετε αυτό το ποσό μην δηλώσετε το τμήμα αυτό)

θα χαρώ να σας δώ σύντομα στο τμήμα!
 

Ασημίνα Ντέλιου
fb: Asimina Nteliou
e-mail: assi_del@yahoo.gr
tel: 2226055393 mobile 6946284824

DELIOUTHERAPY.BLOGSPOT.COM