Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

ΕΠΙΔΕΡΜΙΚΗ ΧΑΛΑΡΩΣΗ - Η ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ LR ΓΙΑ ΣΥΣΦΙΞΗ


Ένα  σημαντικό και συχνό πρόβλημα είναι η επιδερμική χαλάρωση που πολλές φορές συγχέεται με την κυτταρίτιδα, με την οποία παρουσιάζει παραπλήσια εικόνα. Ως επιδερμική χαλάρωση χαρακτηρίζεται η διαταραχή της μορφής και υφής του συνδετικού και στηρικτικού ιστού του δέρματος, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τη διατήρηση της ελαστικότητας του.


Οι παράγοντες που συμβάλλουν στην εμφάνιση της επιδερμικής χαλάρωσης είναι:
  • Η μεγάλη και απότομη απώλεια βάρους
  • Οι συχνές αυξομειώσεις του σωματικού βάρους
  • Η εμμηνόπαυση
  • Το στρες
  • Οι κληρονομικοί παράγοντες (ποιότητα του δέρματος κτλ)
  • Η ηλικία

Το φαινόμενο της επιδερμικής χαλάρωσης μπορεί να αντιμετωπιστεί και να βελτιωθεί εάν αποφεύγονται οι μεγάλες αυξομειώσεις του σωματικού βάρους και το μυϊκό σύστημα βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Σύμμαχοι της διατήρησης του μυϊκού τόνου είναι η απαραίτητη χρήση κατάλληλων προϊόντων στο σπίτι, σε συνδυασμό με μασάζ για τόνωση και θρέψη των επίμαχων σημείων.
Τα σημεία που εμφανίζουν κυρίως χαλάρωση στις γυναίκες είναι: η κοιλιά, το στομάχι, οι μηροί, τα μπράτσα, ενώ στους άνδρες εντοπίζεται κυρίως στην κοιλιά, το στομάχι και την πλάτη (στα πλευρά).
Με μία ισορροπημένη διατροφή, με πρόσληψη ύδατος και με συστηματική χρήση προϊόντων σύσφιξης στο σπίτι, μπορούμε να βελτιώσουμε κατά πολύ την όψη του δέρματος και να έχουμε ένα λείο και σφριγηλό σώμα.
Στο θέμα σύσφιξη-χαλάρωση και κατ` επέκταση στην κυτταρίτιδα, τις πρώτες θέσεις προτίμησης λόγω των αποτελεσμάτων τους έχουν τα φύκια. Τα φύκια είναι γνωστά για τις ευεργετικές τους ιδιότητες στο σώμα κυρίως για συσφικτικές και ενυδατικές και για την άμεση δράση τους, όσον αφορά το θέμα «κυτταρίτιδα».Τα θαλάσσια φύκια είναι το ιδανικό ελιξίριο ομορφιάς και ευεξίας για το δέρμα και το σώμα.


Η σειρά των προϊόντων Algetics είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική.


Τα προϊόντα της σειράς Algetics, με μεγάλη ποικιλία στα φύκια ως συστατικά, που το καθένα με τη δική του δράση αλλά και όλα μαζί αποτελούν ένα δυνατό συνδυασμό εναντίον της χαλάρωσης…!


Αν ερωτηθούμε πιο είναι το καλύτερο προϊόν, η απάντηση είναι ΟΛΑ..!


Όσους περισσότερους συνδυασμούς κάνουμε, τόσο καλύτερο αποτέλεσμα θα έχουμε. Γι` αυτό έχουμε αυτά τα τέσσερα είδη φυκιών. Για άμεση δράση!


«Σειρά Προτεραιότητας..!»


Η σειρά που τα απλώνουμε στο σώμα είναι η εξής: τα πιο λεπτόρευστα αρχικά για να απορροφηθούν πλήρως και τελειώνουμε πάντα με την κρέμα των φυκιών για να σφραγίσουμε την υγρασία στην επιδερμίδα και να ασχοληθούμε στις επίμαχες περιοχές με λίγο μασάζ.
Ασχοληθείτε με την επιδερμίδα σας! Το έχει πολύ ανάγκη.
Με απλές κινήσεις, πάντα κυκλικές και ανοδικές στην περιοχή των γλουτών με το προϊόν, κυρίως την κρέμα, για να γλιστρά το χέρι και να έχουμε την ευχέρεια της μάλαξης για όση ώρα θέλουμε. Αποφεύγουμε την περιοχή στο εσωτερικό των μηρών. Εκεί κάνουμε μία απλή επάλειψη.
Απλώνουμε παντού, όπου υπάρχει πρόβλημα, χωρίς ενδοιασμό. Πάντα σε καθαρή επιδερμίδα και σε καθημερινή βάση για άμεσο αποτέλεσμα.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από τους άντρες, όπου υπάρχει το πρόβλημα: π.χ. κοιλιά, στομάχι, μπράτσα, πλαϊνά.


Δείτε τα προϊόντα στον κατάλογο Collection


Η εφαρμογή των προϊόντων:




Η «θαλασσοθεραπεία» ξεκινά με το Peeling Ντους με Φύκια (κωδ:1361), το οποίο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε 2-3 φορές την εβδομάδα, κάνοντας μασάζ με το Γάντι για το Ντους (κωδ:4510) για να δραστηριοποιήσετε την κυκλοφορία και ξεβγάλετε με άφθονο νερό. Τα φύκια Laminaria υποκινούν το μεταβολισμό και οι κόκκοι κοραλλιών λειαίνουν την τραχιά επιδερμίδα, αφαιρώντας τα νεκρά κύτταρα και τις ακαθαρσίες της επιδερμίδας. Με τη διαδικασία αυτή, προετοιμάζουμε την επιδερμίδα για την πλήρη απορρόφηση των προϊόντων που θα ακολουθήσουν.


Στη συνέχεια, απλώνουμε τοπικά στις προβληματικές ζώνες το Algetics Τζελ για προβληματικές περιοχές (κωδ:1366), κάνοντας μασάζ με κυκλικές κινήσεις για να απορροφηθεί, ξεκινώντας από κάτω προς τα πάνω. Τα φύκια Laminaria και Chlorella τονώνουν και διεγείρουν την επιδερμίδα ενώ παράλληλα χαρίζουν ενυδάτωση και ελαστικότητα, βελτιώνοντας τη δομή της.


Στη συνέχεια, απλώστε την κρέμα σύσφιξης σώματος με φύκια (κωδ:1365) κάνοντας μασάζ σε όλο το σώμα, ξεκινώντας από κάτω προς τα πάνω. Ένα μοναδικό κοκτέιλ φτιαγμένο από φύκια Laminaria και Chlorella, επιδρούν θετικά στον μεταβολισμό του λίπους. Η δομή του δέρματος βελτιώνεται. Η καρνιτίνη και η καφεΐνη ενισχύουν τη σύσφιξη και η επιδερμίδα φαίνεται λεία και απαλή.
Είναι ιδανικό για τις ξηρές επιδερμίδες σώματος.


Η Algetics λοσιόν σώματος (κωδ:1363), περιέχει φύκια Laminaria και Chlorella, τα οποία τονώνουν και διεγείρουν την επιδερμίδα, ενώ χαρίζουν ενυδάτωση και ελαστικότητα, βελτιώνοντας τη δομή της. Έχει λεπτόρρευστη υφή και απορροφάται άμεσα.
**Μπορεί να χρησιμοποιηθεί αντί για την κρέμα σώματος με φύκια σε όλο το σώμα, για ιδιαίτερα λιπαρές επιδερμίδες, ή τοπικά στις προβληματικές περιοχές πριν από την κρέμα σύσφιξης για συντήρηση της σφριγηλότητας της επιδερμίδας.


Δείτε τα προϊόντα στον κατάλογο Collection


Συντήρηση:


Τα αποτελέσματα, οφείλουμε να τα διατηρήσουμε στο σώμα μας, χρησιμοποιώντας τα προϊόντα σε όλη τη διάρκεια του χρόνου και όχι μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες! Φυσικά, μπορούμε να ελαττώσουμε τη συχνότητα, χρησιμοποιώντας τα κάποιες φορές την εβδομάδα, για συντήρηση. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι διακόπτοντας απότομα τη χρήση κάποιου προϊόντος, δεν διατηρούμε το αποτέλεσμα που είχε έως τότε.


Δείτε τα προϊόντα στον κατάλογο Collection

επικοινωνήστε μαζί μου στο τηλ. 2226055393 και 6946284824 για να παραγγείλετε τα προϊόντα που επιθυμείτε.