Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

CERAGEM MASTER - ENA KΡEBATI ΜΑΣΑΖ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ...

Το κρεβάτι μασάζ αποτελείται από ένα μηχανισμό από νεφρίτη , οποίος ρολάρει πάνω στους παρασπονδυλικούς μύες . 

Ο νεφρίτης αποτελεί ένα ημιπολύτιμο λίθο , σύμβολο και "θεό" για τους Κινέζους . Χαρακτηριστικά , μέσα στην Απαγορευμένη Πόλη , στην καρδιά του Πεκίνου , υπάρχει ένας τεράστιος λίθος νεφρίτη , πηγή ενέργειας για όλη την πόλη , με συγκρίσιμη αξία με τον χρυσό.
Θεωρούταν βασιλικός λίθος . Το όνομά του προέρχεται από την ελληνική λέξη "νεφρό" και χρησιμοποιούταν ευρέως στην αρχαία ελληνική ιατρική .

Ο νεφρίτης έχει μια ιστορία τεσσάρων χιλιάδων ετών. Οι αρχαίοι Έλληνες θέρμαιναν ένα κομμάτι νεφρίτη και το έβαζαν εκεί που πονούσαν. Γινόντουσαν καλύτερα και έλεγαν ότι ο Ερμής τους θεράπευσε. Ο νεφρίτης είχε συνδεθεί με την μακροβιότητα, την τύχη και την υγεία.

Εκτός απο την αρχαία Ελλάδα ο νεφρίτης ήταν δημοφιλής στη Βαβυλώνα, την Κεντρική Αμερική και την αρχαία Κίνα, όπου χρησιμοποιούνταν σε πολλές θρησκευτικές τελετές. Οι Σουμέριοι πίστευαν οτι είχε την δύναμη να λύνει τα απρόβλεπτα προβλήματα της ζωής. Η ιατρική των λαών της Απω Ανατολής θεωρούσε ότι ο νεφρίτης καθαρίζει το αίμα και τα νεφρά, δυναμώνει την άμυνα του οργανισμού, αλλά και βοηθάει με τις ψυχολογικές δυσκολίες. Επίσης, ισορροπεί την ενέργεια του σώματος και προστατεύει απο τραυματισμούς και ατυχήματα. 

Τωρα η επιστήμη γνωρίζει ότι οι ευεργετικές ιδιότητες του νεφρίτη δεν είναι μαγεία ή θαύμα, αλλά ωφείλονται στο γεγονός ότι όταν ο νεφρίτης θερμαίνεται εκπέμπει μακρές υπέρυθρες ακτίνες (όχι υπεριώδεις που μας μαυρίζουν) παρόμοιες με εκείνες του ήλιου. Οι υπέρυθρες ακτίνες του ήλιου μας ζεσταίνουν, μας αναζωογονούν, βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος και μας χαρίζουν ευεξία. Η θερμότητα αυτή εισχωρεί μέχρι και 8 εκατοστά κάτω απο την επιδερμίδα και διατηρείται μέχρι 3 ώρες μετά την εφαρμογή της. Αυτό σημαίνει ότι η μοναδική θερμότητα αυτή εισδύει βαθιά και επηρεάζει τα διάφορα στρώματα του σώματος με θετική ενέργεια και καλύτερη κυκλοφορία του αίματος. Επίσης η μακρά διάρκεια της θερμότητας σημαίνει ότι δεν κινδυνεύει κανείς να αρπάξει κρύωμα μετά το μασάζ. Προστατεύεται απο την εσωτερική θερμότητα που έχει ήδη μέσα του.

Αυτό ακριβώς γίνεται μέσα στο κρεβάτι ceragem . Ο νεφρίτης βρίσκεται  μέσα στο κρεβάτι Ceragem και έχει  σχήμα πολλαπλών καρουλιών (rollers) τα οποία κινούνται πάνω σε γραμμές. Οι γραμμές αυτές ακολουθούν την πορεία της φυσιολογικής σπονδυλικής στήλης , κινούνται πάνω σας κάνοντας ένα βαθύ, δυνατό και θεραπευτικό μασάζ , αντίστοιχο με τα μασάζ σιάτσου . Τραβάει, πιέζει και ταυτόχρονα θερμαίνει. Βελτιώνετε την υγεία σας και ταυτόχρονα χάνετε θερμίδες, χάνετε βάρος.

 Επιπλέον το κρεβάτι Ceragem διαθέτει τους εξωτερικούς προβολείς (projectors) οι οποίοι είναι κατασκευασμένοι επίσης απο νεφρίτη και παράγουν μακρά υπέρυθρη θερμότητα. Τοποθετούμε τους εξωτερικούς προβολείς σε σημεία που έχουμε κάποιο πρόβλημα, π.χ σε αρθρώσεις, ώμο, γόνατα, ιγμόρια, κοιλιά, λαιμό, προστάτη κλπ. Μπορούμε να κάνουμε χειροκίνητο μασάζ ή απλώς να αφήσουμε το προβολέα σε μία θέση για θερμοθεραπεία. 

Το κρεβάτι  ceragem έχει επίδραση και στα εσωτερικά όργανα του σώματος κι αυτό γιατί πιέζει όλες τις ρίζες των νεύρων οι οποίες καταλήγουν σε όλα τα εσωτερικά όργανα  . Αυτό σημαίνει οτι διεγείρει το μεταβολισμό μας και ενεργοποιεί την  αυτοθεραπεία και άλλων εσωτερικών οργάνων που δυσλειτουργούν  ενώ απελευθερώνει τα νεύρα που εξέρχονται απο την σπονδυλική στήλη και διακλαδίζονται σχεδόν σε όλο το σώμα. Ετσι ανακουφίζει το σώμα μας απο τους πόνους.

Δείτε πού μπορεί να σας βοηθήσει το κρεβάτι ceragem!


ΔΙΑΡΚΕΙΑ 

Η διάρκεια μίας συνεδρίας μασάζ μπορεί να είναι απο 15 λεπτά μέχρι 90 λεπτά. Συνιστούμε πακέτο των 10 ή 15 συνεδριων για να δούμε σοβαρά αποτελέσματα. Οι συνεδρίες μπορούν να γίνονται  και κάθε μέρα.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 

Συζητήστε με το προσωπικό μας πριν αρχίσετε ενα προγραμμα και καθ'όλη τη διάρκεια εφαρμογής του. Τα δεδομένα υγείας και αδυνατίσματος, οι στόχοι σας και οι επιθυμίες σας μπορεί να αλλάξουν. Επίσης συνιστούμε διατροφική συμβουλή. Πριν φύγετε απο το χώρο μας να πίνεται ένα ποτήρι νερό. Με το βαθύ υπέρυθρο μασάζ χάνετε θερμίδες, αλλά χάνετε και νερό. Πρέπει να γνωρίζετε ότι παρά τη θερμότητα που το σώμα σας δέχεται με αυτό το μασάζ (50-60 βαθμούς) είναι απίθανο να ιδρώσετε.  Η θερμότητα είναι απόλυτα στεγνή και χωρίς υγρασία.

Παράλληλα με το μασάζ ceragem μπορείτε να επωφεληθείτε και της δυνατότητας να αποσυμφορήσετε λεμφικά τα άκρα σας με τη βοήθεια του λεμφικού αποσυμφορητή . Τα χέρια ή τα πόδια σας θα είναι ελαφύτερα και θα μειωθεί το οίδημά τους . Για να διατηρήσετε τα αποτελέσματα , οι θεραπείες είναι καλό να συνοδεύονται από κατάλληλη διατροφή , πλούσια σε  χυμούς και λαχανικά , έτσι ώστε να αποτοξινώσετε το σώμα σας και να αισθανθείτε σημαντική διαφορά  . 

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία .


Εαν βιώνετε πόνο στον αυχένα μπορείτε να μάθετε τα πάντα γύρω από το αυχενικό συνδρομο μέσα από το βιβλίο της Ασημίνας Ντέλιου


Σε αυτό περιλαμβάνονται επαγγελματικές φυσικοθεραπευτικές τεχνικές και εναλλακτικές θεραπείες για τον αυχενικό πόνο, τεχνικές και βίντεο για μάλαξη και αυτο-μάλαξη, τροποποιημένες τεχνικές για να εφαρμόσετε στο σπίτι, 24 διατάσεις και ασκήσεις ενδυνάμωσης για τον οξύ αυχενικό πόνο, 30 ασκήσεις για την ενδυνάμωση του αυχένα, θεραπείες με βότανα και η ιδανική διατροφή για να αντιμετωπίσετε τον αυχενικό πόνο, πώς θα διαλέξετε το ιδανικό μαξιλάρι και στρώμα, εργονομικές θέσεις για το γραφείο και επιπλέον 12 συμβουλές για την αντιμετώπιση και την πρόληψη της αυχεναλγίας. 


Επίσης, μπορείτε να μάθετε χρήσιμες πληροφορίες για την αντιμετώπιση της οσφυαλγίας και ισχιαλγίας από το βιβλίο

BACK PAIN: THE RELIEF MANUAL: Sciatica, Spinal Stenosis, Arthritis, Slipping disc, Mechanical Backache and Pinched Nerve Physical Therapy, Alternative Therapies and Home Remedies

Μέσα σε αυτό περιλαμβάνονται οι αιτίες που προκαλούν πόνο στη μέση και ισχιαλγία, επαγγελματικές φυσικοθεραπευτικές τεχνικές και θεραπείες για τον χρόνιο πόνο στη μέση, τροποποιημένες τεχνικές για να εφαρμόσετε στο σπίτι, τι να κάνετε κατα τη διάρκεια του οξύ πόνου, 7+6 διατάσεις και ασκήσεις ελαστικότητας για την ανακούφιση του οξύ πόνου, 7+20 διατάσεις και ασκήσεις ενδυνάμωσης για να εφαρμόσετε όταν πλέον δεν έχετε πόνο προκειμένου να σταθεροποιήσετε τη μέση σας, εναλλακτικές θεραπείες και θεραπείες με βότανα για τον πόνο στη μέση, πώς να διαλέξετε το κατάλληλο μαξιλάρι και στρώμα και ποιά είναι η καταλληλότερη θέση ύπνου, θέσεις για να απολαύσετε το sex όταν υποφέρετε από χρόνιο πόνο στη μέση, ποιά είναι η εργονομική θέση που πρέπει να έχετε, ποιά δίαιτα μπορεί να σας βοηθήσει στην αντιμετώπιση του πόνου, ποιό είναι το καλύτερο πρόγραμμα γυμναστικής για άτομα με οσφυαλγία και τέλος 13 συμβουλές για να αποφύγετε και να αντιμετωπίσετε την οσφυαλγία.