Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

ALOE VERA ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ



Καθαρισμός & Περιποίηση Προσώπου με αλόη 

Για νεανική επιδερμίδα που ακτινοβολεί!

Η ολοκληρωμένη Σειρά Προσώπου Αλόης Βέρα (Κρέμα Ημέρας, Κρέμα Νυκτός, Κρέμα Ματιών, Γαλάκτωμα Καθαρισμού, Λοσιόν προσώπου, Lip care, Μάσκα Ενυδάτωσης, Υγρά Μαντηλάκια Καθαρισμού, peeling προσώπου),  είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και υποστηρίζει τη φυσική ισορροπία της επιδερμίδας. Με αυθεντικό Αλόη Βέρα Τζέλ και μια σειρά από βιο-ενεργά φυτικά συστατικά, προστατεύει από τις βλαβερές περιβαλλοντικές επιδράσεις. Περιποιείται εντατικά το δέρμα και προσφέρει άμεση ενυδάτωση και μια λαμπερή και υγιή όψη. 

 

Αλόη Βέρα τονωτική λοσιόν

Απαλή λοσιόν προσώπου χωρίς αλκοόλ, με 50% Αλόη Βέρα τζελ και βιολογικό εκχύλισμα γιασεμιού, για κάθε τύπο επιδερμίδας. Η νέα βελτιωμένη σύσταση της λοσιόν προσώπου ALOE VER A με εκχύλισμα βιολογικού γιασεμιού χαλαρώνει, ενυδατώνει, καταπραΰνει και δροσίζει ιδανικά την επιδερμίδα. Το γιασεμί καταπραΰνει και έχει αντιγηραντικές ιδιότητες. Η Λοσιόν Προσώπου απομακρύνει τυχόν υπολείμματα μακιγιάζ και ενυδατώνει. Η χρήση της προετοιμάζει ιδανικά την επιδερμίδα για τη χρήση των προϊόντων Αλόη Βέρα που θα ακολουθήσουν.

 

Δείτε τα προϊόντα στον κατάλογο Collection

 

Αλόη Βέρα γαλάκτωμα καθαρισμού

Απαλό γαλάκτωμα καθαρισμού, με 50% Αλόη Βέρα τζελ και βιολογικό εκχύλισμα γιασεμιού, για κάθε τύπο επιδερμίδας. Η βελτιωμένη σύσταση του Γαλακτώματος Καθαρισμού με 50% Αλόη Βέρα και εκχύλισμα βιολογικού γιασεμιού, καθαρίζει απαλά την επιδερμίδα, ενώ την προστατεύει από την αφυδάτωση και την ξηρότητα. Τα εκχυλίσματα βιολογικού γιασεμιού έχουν ενυδατική, καταπραϋντική και αντιγηραντική δράση, χαρίζοντας απαλότητα ακόμη και στις πιο ξηρές και ώριμες επιδερμίδες.

 

Δείτε τα προϊόντα στον κατάλογο Collection

 

Αλόη Βέρα υγρά μαντηλάκια καθαρισμού

ΜΕ 30% ΑLOE VERA. Βαθύς, ήπιος καθαρισμός – και για στο δρόμο. Φροντίζει για μια μεταξένια αίσθηση. Χωρίς αλκοόλ. Τα Υγρά Μαντηλάκια Αλόη Βέρα με νέα σύσταση και εκχύλισμα βιολογικού γιασεμιού ενδείκνυνται για ένα γρήγορο καθαρισμό του προσώπου κατά τη διάρκεια της ημέρας ή για ένα απαλό ντεμακιγιάζ. Με 30% Αλόη Βέρα και ενυδατικά συστατικά, καθαρίζουν απαλά το δέρμα και χαρίζουν ενυδάτωση και φρεσκάδα με μια κίνηση. Τα εκχυλίσματα βιολογικού γιασεμιού βοηθούν στη θεραπεία των εγκαυμάτων και έχουν αντιγηραντική δράση, καταπραΰνουν την ευαίσθητη επιδερμίδα του προσώπου και την περιποιούνται. Τα Υγρά Μαντηλάκια, ιδανικά για τις ξηρές και ώριμες επιδερμίδες, χρησιμοποιούνται για τον καθαρισμό του προσώπου, των χεριών, αλλά και όλου του σώματος.

 

Δείτε τα προϊόντα στον κατάλογο Collection

Αλόη Βέρα Peeling προσώπου

ΜΕ 50% ALOE VERA. Κόκκοι απολέπισης από μπαμπού απομακρύνουν απαλά τα νεκρά κύτταρα χωρίς να επηρεάζουν τηn φυσική ισορροπία της επιδερμίδας.
Χρήση: Ιδανική προετοιμασία για τη μάσκα προσώπου. Απλώστε απαλά σε νωπό πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ κάνοντας απαλό μασάζ. Ξεπλένετε με χλιαρό νερό.
Το Νέο βελτιωμένο Peeling Προσώπου Αλόη Βέρα με κόκκους από βιολογικό μπαμπού, αποτελεί τον φυσικό τρόπο απομάκρυνσης των νεκρών κυττάρων από την επιδερμίδα με απαλό τρόπο. Η Aloe Vera καταπραΰνει και ενυδατώνει την επιδερμίδα, ενώ το βιολογικό μπαμπού έχει αναπλαστικές ιδιότητες που αναδομούν την επιδερμίδα. Το μπαμπού είναι σπουδαίος σύμμαχος κατά της ξηροδερμίας του σώματος και ιδανικό για ευαίσθητες επιδερμίδες, αφού δεν ερεθίζει το δέρμα, γι’ αυτό εξάλλου χρησιμοποιείται και σε ήπια καθαριστικά προσώπου. Ο πολτός μπαμπού, που έχει αντιβακτηριακές ιδιότητες, καθώς και αντιοξειδωτική και αντιγηραντική δράση, ύστερα από ειδική επεξεργασία δίνει μια πούδρα η οποία χρησιμοποιείται σε απολεπιστικά προϊόντα. Το Peeling Προσώπου καθαρίζει και αναζωογονεί το δέρμα χωρίς να επηρεάζει τη φυσική τους ισορροπία. 

 
Δείτε τα προϊόντα στον κατάλογο Collection

Αλόη Βέρα κρέμα ημέρας

ΜΕ 50% ΑLOE VERA. Αποτελεσματική ενυδατική κρέμα με απαλή και αρωματική περιποιητική σύνθεση. Το Εκχύλισμα ακτινιδίου δροσίζει την επιδερμίδα και την φροντίζει με βιταμίνη C. H καθημερινή περιποίηση για λαμπερή και απαλή επιδερμίδα που αφήνει μια ευχάριστη αίσθηση. Η νέα βελτιωμένη Aloe Vera Κρέμα Ημέρας με εκχυλίσματα kiwi, έχει ενυδατικές και αναζωογονητικές ιδιότητες. Με τα πολύτιμα ενυδατικά και προστατευτικά συστατικά που περιέχει, τροφοδοτεί ιδανικά την επιδερμίδα ενάντια στους εξωτερικούς παράγοντες. Το βιολογικό εκχύλισμα kiwi είναι ένα συστατικό πλούσιο σε ενυδατικές και αναζωογονητικές ιδιότητες, καθώς και βιταμίνες C και B, απαραίτητες για τις λιπαρές και νεανικές επιδερμίδες και τη διατήρηση της ελαστικότητάς τους. Ενισχύει τους μηχανισμούς άμυνας του δέρματος ενάντια στις επιθέσεις του περιβάλλοντος, οι οποίες δημιουργούν ελεύθερες ρίζες: τη βασικότερη αιτία πρόωρης γήρανσης του δέρματος.
Η Κρέμα Ημέρας Αλόη Βέρα προσδίδει ξεκούραστη και περιποιημένη εμφάνιση στην επιδερμίδα, διατηρώντας την ελαστικότητά της και αφήνοντάς της μια απαλή αίσθηση. Αναζωογονεί το δέρμα και είναι κατάλληλη για τους λιπαρούς και τους νεανικούς τύπους επιδερμίδας. Ιδανική και ως βάση για μακιγιάζ.


Δείτε τα προϊόντα στον κατάλογο Collection

Aλόη Βέρα κρέμα νυκτός

ΜΕ 50% ΑLOE VERA. Το ιδανικό συμπλήρωμα για την εντατική περιποίηση την επιδερμίδας σας κατά τη διάρκεια της νύχτας. Η απαλή σύνθεση και το χαλαρωτικό άρωμά της φροντίζουν την επιδερμίδα σας κατά τη διάρκεια του ύπνου. Το εκχύλισμα βιολογικών ελαιών και ελαιόλαδου αναζωογονούν και ενυδατώνουν.  Η νέα βελτιωμένη Aloe Vera Κρέμας Νυκτός με εκχύλισμα ελιάς, περιέχει αναζωογονητικά συστατικά Αλόης που συμβάλλουν στην ανάπλαση της επιδερμίδας. Το εκχύλισμα ελιάς χρησιμοποιείται εκτενώς στην κοσμετολογία, καθώς είναι άκρως ευεργετικό στην περιποίηση της επιδερμίδας, χάρη στις καθαριστικές, χαλαρωτικές και ενυδατικές του ιδιότητες. Βελτιώνει την ελαστικότητα και χαρίζει λάμψη στο δέρμα, ενισχύοντας δυναμικά την άμυνά του ενάντια στη γήρανση, προσφέρει σύσφιξη, βοηθά στην αποφυγή της ξηρότητας και είναι κατάλληλο ακόμη και για ευαίσθητους τύπους επιδερμίδας. Η Κρέμα Νυκτός, με την απαλή της σύνθεση, περιποιείται εντατικά την επιδερμίδα κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Δείτε τα προϊόντα στον κατάλογο Collection

Αλόη Βέρα κρέμα ματιών

Η κρέμα ματιών με εκχύλισμα μανόλιας και Haloxyl® αφαιρεί τα σημάδια κόπωσης, όπως οιδήματα και μαύρους κύκλους. Η νέα βελτιωμένη σύσταση της Aloe Vera Κρέμας Ματιών, με εκχύλισμα μανόλιας, έχει άμεση, απαλή δράση και γρήγορη απορρόφηση. Η μανόλια χρησιμοποιείται από την κοσμετολογία ως το εκχύλισμα των λουλουδιών που ενισχύει τη δράση και το αναζωογονητικό αποτέλεσμα των λοιπών συστατικών που περιέχονται στο καλλυντικό προϊόν. Το βιολογικό εκχύλισμα μανόλιας διαθέτει σημαντικές απαλυντικές και αντιερεθιστικές ιδιότητες, που προστατεύουν την ευαίσθητη επιδερμίδα από τις κοκκινίλες. Η Κρέμα Ματιών Αλόη Βέρα ενυδατώνει, τρέφει και αναζωογονεί την ευαίσθητη και εύθραυστη περιοχή γύρω από τα μάτια, καταπολεμώντας και απαλύνοντας τους μαύρους κύκλους. Διατηρεί την ελαστικότητα και αφαιρεί τα σημάδια κόπωσης.

Δείτε τα προϊόντα στον κατάλογο Collection

Αλόη Βέρα μάσκα ενυδάτωσης

Ενυδατική μάσκα σε μορφή αφρού, με 50% Τζελ Αλόη Βέρα, πολύτιμα έλαια από σπόρους ρυζιού, πρωτεΐνες σιταριού, αλλαντοΐνη και βιολογικό εκχύλισμα ελιάς. Η βελτιωμένη σύσταση της Aloe Vera Μάσκας Προσώπου με εκχύλισμα ελιάς είναι ιδανική για όλους του τύπους δέρματος.
Χάρη στην υψηλή της περιεκτικότητα σε Αλόη Βέρα (50%), σε συνδυασμό με πολύτιμα συστατικά, αναζωογονεί, ανακουφίζει και συσφίγγει επιδερμίδα. Το εκχύλισμα ελιάς, χάρη στις καθαριστικές, χαλαρωτικές και ενυδατικές του ιδιότητες, συμβάλλει στην αποφυγή της ξηρότητας και στην διατήρηση της ελαστικότητας. Η Μάσκα Προσώπου δρα άμεσα, τροφοδοτώντας την επιδερμίδα με ενυδάτωση, χαρίζοντάς της αίσθηση φρεσκάδας και αφήνοντάς τη λεία, λαμπερή και απαλή.

Δείτε τα προϊόντα στον κατάλογο Collection

Αλόη Βέρα Στικ περιποίησης χειλιών

Περιποιητικό στικ με 40% τζελ Αλόη Βέρα σε συνδυασμό με jojoba και άλλα μαλακτικά συστατικά χαρίζει ενυδάτωση και περιποιείται τα χείλη. Με φίλτρο UV. 

Δείτε τα προϊόντα στον κατάλογο Collection 
πηγη : Παλιεράκης - Σπηλιωτόπουλος

Παραγγειλτε τα προιόντα που χρειάζεστε στο 2226055393 ή 6946284824