Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

ΣΦΙΧΤΟΙ ΚΟΙΛΙΑΚΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ...ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΡΕΣ

Κοιλιακοι στο σπιτι: Ειτε μιλάμε για γυμναστική στο σπίτι για γυναίκες είτε για αντρες, το να δημιουργήσεις ενα πρόγραμμα με ασκήσεις για κοιλιακούς στο σπίτι δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα. Πρώτα από όλα κάθε σειρά ασκήσεων πρέπει να εξατομικεύεται στο επίπεδο του ασκούμενου προκειμένου να είναι ανεκτο από αυτόν. Ιδίως αν ο ασκούμενος είναι αρχάριος στην άσκηση είναι πολύ δυσκολο να μπει σε ένα πρόγραμμα ασκήσεων και να το τηρήσει ή είναι πολύ δύσκολο να ακολουθήσει όλο το πρόγραμμα μεχρι τέλους. Ως φυσικοθεραπεύτρια και εξειδικευμένη στα ατομικά προγράμματα γυμναστικής προκειμένου να θεραπεύσω οσφυαλγίες και ισχιαλγίες δημιουργώντας ένα ισχυρό πλέγμα κοιλιακών μπόρεσα να βρώ στο βιβλίο




έναν εύχρηστο οδηγό για αυτούς που θέλουν να κάνουν δυνατούς κοιλιακους στο σπιτι χωρίς να ξοδέψουν χρήματα σε γυμναστήρια. Η σειρά των ασκήσεων για κοιλιακους είναι ομαλή και ανάλογα το επίπεδό του καθενός. Ο αρχάριος θα ξεκινήσει απο την εβδομάδα 1 και θα κάνει όσες μπορεί ασκήσεις απο τις προτεινόμενες οι οποίες δίνονται κατά σειρά δυσκολίας. Προοδευτικά, συνεχίζει στις ασκήσεις για κοιλιακους των εβδομάδων 2 έως 5, εκ των οποίων οι ασκήσεις της εβδομάδας 5 είναι πραγματικά δυνατές. Οι πιο προχωρημένοι μπορείτε να ξεκινήσετε από την εβδομάδα 2 ή και 3. Τηρώντας καθημερινά το συνιστώμενο πρόγραμμα για κοιλιακους, σε 5 εβδομάδες θα έχετε πετύχει αποτελέσματα σαν να κάνατε κοιλιακούς με όργανα. Αν όμως μείνετε ακόμη και στις ασκήσεις για κοιλιακους της πρώτης εβδομάδας οι οποιες είναι πολυ ευκολες, και πάλι θα είστε κερδισμένοι έχοντας ισχυροποιήσει τον φυσικό κορσέ γύρω απο τη μέση σας και μειώνοντας τις κρίσεις οσφυαλγίας. Επιπλέον αν δεν ξέρετε αγγλικά αυτό δεν θα αποτελέσει πρόβλημα αφού στο βιβλίο αυτό το κείμενο είναι ελάχιστο και οι ασκήσεις κοιλιακων δείχνονται με εικόνες!
Μπορείτε να προμηθευτείτε το βιβλίο απο το διεθνές βιβλιοπωλείο της Amazon στον παρακάτω σύνδεσμο, να το κατεβάσετε στον υπολογιστή σας και να βλέπετε τις ασκήσεις και να τις κάνετε. Να έχετε υπόψη οτι ο ανθρώπινος εγκέφαλος χρειάζεται 40 μέρες για να καθιερώσει μια συνήθεια έτσι το συγκεκριμένο βιβλίο - πρόγραμμα για κοιλιακους είναι ιδανικό ώστε να σας εγκαταστήσει την καλη συνήθεια να κάνετε καθημερινά γυμναστική στο σπίτι.