Σας παρουσιάζω σήμερα μια ενδιαφέρουσα σειρά άρθρων για το ελληνικό μέλι από το Ιατρικό Περιοδικό "εν Χρώ"
Μπορείτε να τα κατεβάσετε από τους παρακάτω συνδέσμους
Το μέλι στο διαιτολόγιό μας
Α. ΠΑΠΑΛΑΖΑΡΟΥ, Διαιτολόγος - Διατροφολόγος MSc
Χημική σύσταση ποικιλιών ελληνικών μελιών - αντιμικροβιακές δράσεις
Ι. Β. ΧΗΝΟΥ, Αναπλ. Καθηγήτρια, Φαρμακευτικό Τμήμα, Εθνικό και Καποδιστριακό Παν. Αθηνών, Τομέας Φαρμακογνωσίας - Χημείας Φυσικών Προϊόντων
Προστασία του DNA των κυττάρων τα οποία εκτίθενται σε οξειδωτικό στρες από συστατικά ελληνικών μελιών
Δ. ΓΑΛΑΡΗΣ, Αναπλ. Καθηγητής, ΕργαστήριοΒιολογικής Χημείας Ιατρική Σχολή Παν. Ιωαννίνων
Το μέλι και η κυτταροπροστατευτική του δράση
Π. ΜΟΥΤΣΑΤΣΟΥ-ΛΑΔΙΚΟΥ, Αναπλ. Καθηγήτρια, Εργαστήριο Βιολογικής Χημείας της Ιατρικής Σχολής Αθηνών
Καλή ανάγνωση!