ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ

Με την εγγραφή στο CLUB επιτυγχάνετε μόνιμα έκπτωση 15% επί όλων των τιμών του καταλόγου. Αυτή είναι μια προνομιακή ευκαιρία αποκλειστικά για τους πελάτες λιανικής. Από την ιστοσελίδα μας θα ενημερώνεστε κάθε μήνα μέσω e-mail για νέα προϊόντα, προσφορές και πληροφορίες σχετικά με θέματα υγείας  και ομορφιάς.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να κατεβάσετε τη αίτηση εγγραφής, να τη συμπληρώσετε με τα στοιχεία σας και να επιλέξετε προϊόντα που θέλετε αξίας τουλάχιστον 53   (45€ τελική αξία, με την έκπτωση 15% που θα υπολογιστεί από εμάς) από τον online κατάλογο εδώ 

Από το σύνολο της παραγγελίας θα αφαιρεθεί η έκπτωση που είναι 15% (εσείς δε χρειάζετε να κάνετε κάτι), επιπλέον Τα έξοδα courier για αποστολή στη δηλωμένη διεύθυνση  είναι 2 + ΦΠΑ  .

Από εκεί και έπειτα κάθε παραγγελία σας ως μέλη πρέπει να είναι ελάχιστο ποσό 40 (συμπεριλαμβανομένης της έκπτωσης πλέον).

Επιλέον προνόμιο που δίνεται στα μέλη του CLUB είναι μια δωροεπιταγή 10 για κάθε νέο μέλος CLUB που συστήνουν και την οποία μπορούν να συμψηφίσουν σε κάθε αγορά τους. Είναι σημαντικό να φαίνεστε οτι σας σύστησε κάποιος ήδη συνεργάτης της εταιρείας καθότι αλλιώς οι αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές .


ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΕΛΟΥΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ 

ΜΕ FAX ΣΤΟ ΤΗΛ :  2102847309
ΜΕ Ε-ΜΑΙL ΣΤΟ :  assi_del@yahoo.gr


Εαν θέλετε να έχετε ακόμη μεγαλύτερη έκπτωση ίσως σας ενδιαφέρει να γίνετε συνεργάτες της εταιρείας. Με την πρώτη σας αίτηση συνεργασίας έχετε μόνιμα έκπτωση 30% επί όλων των τιμών του καταλόγου επιπλέον των περιστασιακών εκπτώσεων που δίνει η LR Health and Beauty Systems. Επιλέον σας δίνεται η δυνατότητα για οικονομικές απολαβές από την ανάπτυξη και προώθηση δικτύου πωλήσεων.
Το μόνο που χρειάζεται είναι να κατεβάσετε τη αίτηση εγγραφής συνεργάτη,  και να τη συμπληρώσετε με τα στοιχεία σας . Ελάχιστο ποσό αγοράς προϊόντων της επιλογής σας για την αίτηση συνεργασίας είναι 121€  . τα οποία προμηθεύεστε άμεσα με την έκπτωσή τους , όμως είναι υποχρεωτική και η προμήθεια ενός από τα σετ εκκίνησης που μπορείτε να δείτε στην παρακάτω εικόνα. Τα έξοδα courier είναι1€ 
ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΣΕΤ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ

Ελάχιστο ποσό για κάθε μετέπειτα παραγγελία είναι 40 .

Μην προμηθεύεστε με μεσάζοντες τα είδη ομορφιάς που χρησιμοποιείτε . Κάντε τώρα μια αίτηση και εξοικονομήστε χρόνο και χρήματα !!